Kontakt

KontaktoniI shba

0038970273903
grunevska@gmail.com
Bukureshka 81, Skopje 1000
Të hënën dhe е mërkurë ora 12-20 
E martë dhe e enjte ora 8-16
Е premte ora 16-20
Е shtunë ora 9-13